Menu
Vorige Artikel 19 van 22 Volgende

Passie(s) (augustus 2017)

Mijn Passie(s)

Schilderen, knutselen, schooltje spelen, kettingen maken, buiten spelen, kaarten maken, dagboeken bijhouden, fotograferen, bakken en koken een kleine opsomming wat ik allemaal graag doe. Altijd al gedaan, ik vind veel dingen leuk. Het gaat in fases. Zo heb ik een schilderperiode en dan weer een periode dat ik veel fotografeer. Als ik zo naar mijn hobby’s kijk, dan durf ik wel te zeggen, dat ik graag creatief bezig ben.

In mijn kledingkast liggen nog een aantal schilderdoeken van mij. Deze doe ik niet weg. Het is een leuke hobby, maar wat doe ik zelf met al die schilderdoeken? Mijn passie voor het schilderen verdwijnt… Kettingen en armbanden maken, kralen in overvloed en een kast vol ‘parels’. Mijn kenmerk? Opvallend, groot, kleur en chaotisch en in mijn omgeving vind ik niemand die mijn smaak deelt. De kralen worden nu gebruikt door onze oudste dochter en de vele kettingen en armbanden hangen nog in de kast. Zo gaat het met mijn passies. Ze komen en ze gaan na verloop van tijd ook weer. Ik ben nog vrij jong, wanneer ik mijn eigen Canon camera krijg. Er worden vele foto’s gemaakt, maar ook hier verlies ik mijn interesse, omdat ik niet weet wat ik met al die foto’s moet. Na de geboorte van onze oudste zoon, komt er na lang wikken en wegen toch een ‘echte’ camera in huis. De Nikon 3100D. Fotomappen vol met foto’s van de kinderen, maar wat nu? De camera komt in de kast te staan. Ik overweeg om een cursus te volgen, zodat ik mijn camera leer begrijpen, maar ik zie alleen maar beren op de weg. Te technisch, te lastig, geen tijd, te duur en zo heb ik elke keer wel een excuus. Toch blijft het kriebelen. Mijn liefde voor bakken en koken krijgt weer de aandacht. Nu ik weet waar ik blij van word en mijn lijf ook, zit ik in de juiste flow. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Instagram, Facebook, Pinterest, kookboeken, tijdschriften, vakanties, dagjes weg of het zit in mijn hoofd. Als een blij kind sta ik achter mijn potten en pannen en pruttelt er altijd wel iets op het vuur. Via internet raak ik geïnspireerd door mensen die het eten fotograferen en dit online zetten. Mijn camera haal ik weer tevoorschijn en ik maak ook foto’s van mijn creaties en zet deze online. Na een jaar verdwijnt mijn flow gevoel. Veel ideeën waar ik enthousiast over ben, maar ik rem mijzelf af. Onzeker over mijn eigen ‘talent’, schaamte (de ander is toch beter) en deze dus op een voetstuk plaatsen, te weinig tijd en…. Ik besluit om liever voor mijzelf te gaan zijn. HET KAN MIJ NIET SCHELEN WAT JIJ VAN MIJN PASSIE VINDT, IK WORD BLIJ VAN KOKEN, BAKKEN EN FOTOGRAFEREN. JA, OOK HET DELEN VIA SOCIAL-MEDIA! Er is (nog) geen plan, dat past ook niet echt bij mij. Liever mijn hart volgen, dan een vooropgezet plan. Minder online, minder mezelf spiegelen aan de ander en meer mijn hart volgen en geloven in wat ik doe!

Manon

Vegan Flavours

 

© 2015 - 2019 Boho-Tiffin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook en diverse andere social media websites. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.