Menu

 

  

About me: Inspiratie
 

Energiedipjes
Inmiddels is het alweer 5 jaar geleden dat ik niet meer blij was met mijn energiedipjes. Lag dit nu aan mijn chaotische ik, met een hectische baan, overenthousiaste kids, druk sociaal leven, je kent het wel, moest ik misschien wat gas terugnemen?  Daarnaast had ik geregeld last van migraine. Of zou dit alles dan toch te maken hebben met mijn schommelende hormoonhuishouding? Ik las het boek de Hormoonfactor en ja, dit was toch wel mijn eye-opener.  

Anders eten
Veel herkenning, ik ging steeds meer over voeding lezen, de welbekende boeken (o.a. Amber Albarda, de Voedselzandloper) en vond veel informatie op het internet.  Ik ging biologisch en met minder suiker eten, ging letten op E-nummers, en inderdaad ik kreeg meer energie. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open; wat kun je heerlijke gezonde gerechten maken van pure ingrediënten! Boterhammen waren voor mij verleden tijd, ik dronk smoothies en sapjes uit de slowjuicer en ik nam allerlei lekkere zelf
bereide salades, gezonde snacks en groente en fruit mee naar mijn werk.  

Lunchbox

Alleen liep ik er steeds tegen aan dat ik dit eten in een lelijk plastic bakje moest stoppen.  Zo zonde vond ik, waarom is er geen mooie lunchbox voor mijn 'ik ben al stad en land afgecrosst voor biologisch eten en heb met heel mijn hart en ziel dit (h)eerlijke eten bereid.' lunch? Het liefst eentje die helemaal past bij mijn garderobe, naadloos aansluit bij de laatste modetrends, en met een flinke dosis bohemian. Daarnaast word je op social media bedolven onder mooie plaatjes van de heerlijkste healthy creaties van andere food lovers, die je inspireren om door te gaan met deze gezonde way of life.

Mix it up!
Dus laat vooral zien dat jij gezond bezig bent, en show jouw Boho-Tiffin, op de fiets,
in de trein, op kantoor in het park... neem hem overal mee naartoe. Mix it up met de leukste Hanger en Netbag zodat hij past bij jouw stijl en vul hem iedere dag met al dat zelfgemaakte lekkers! Enjoy!
Boho-Tiffin...FASHION FOR FOOD

Liefs Chantal 

 

 

 

 

© 2015 - 2017 Boho-Tiffin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel