Menu

 

Healthy lifestyle meets food and fashion.

Weg met de boterham met kaas en in met de havermout met vers fruit, salades en homemade snacks.
5 jaar geleden was een omslagpunt in mijn leven. Ik was klaar met energiedipjes en verdiepte mij in voeding en een healthy lifestyle. En ja, iedereen heeft het druk, net zoals ik. Studie, carrière, gezin en je social life kosten veel tijd en energie. De oplossing? Prep your food and be in control.

Hartstikke goed, zou je denken, die geprepte lunch en mijn gezonde snacks, maar ik stond iedere dag op mijn werk met van die lelijke plastic bakjes te stoeien. De wereld verging niet maar stijlvol was anders. Daarom ging ik op zoek naar een fashionable oplossing. Ik bedacht, zocht en ontwierp en voilà: de Boho Tiffin was geboren. Een traditioneel Indiase lunchbox in een uitgesproken jasje met attitude die past bij mijn way of life.

Naar yoga ga je toch ook nèt iets fijner als je die o-zo-comfortabele maar stijlvolle outfit aan hebt. De perfecte tas en je killer heels geven je toch een extra boost tijdens die belangrijke zakelijke afspraak? Waarom zouden we dat dan niet met onze prepped meals mogen doen? Al die tijd en moeite stop je gewoon niet in een plastic bakje (en dat bakje al helemaal niet in je mooie designer tas;)

Dus, of je de Boho Tiffin nu meeneemt naar je werk, een warme zomermiddag in het park of een zonnige strandpicknick in Ibiza: ‘ You are never out of fresh food… or style! ’.

Helemaal handig is dat jij zelf kunt bepalen welke edition het best bij jou past. Natuurlijk mag je ook een matching netbag en een door ons handgemaakte hanger uitkiezen want die style van jou is net zo uniek als die van mij.

 

Chantal


Boho-Tiffin
Fashion for food

 

© 2015 - 2018 Boho-Tiffin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel