Menu
  

Ruilen & Retourneren

Heb je jouw bestelling ontvangen en wil je deze retourneren of ruilen?

Bij Boho-Tiffin heb je een zichttermijn van 14 dagen. Dit geldt voor al je bestellingen vanaf het moment dat je de bestelling(en) in je bezit hebt. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling(en), dan kun je het bestelde product binnen 14 dagen retourneren of ruilen mits de items compleet en ongebruikt zijn. Let op, de kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed, alsmede de door jou eerder gemaakte verzendkosten. 

Vermeld het retouradres duidelijk zichtbaar op de verpakking evenals het adres van de afzender. De verzending is jouw verantwoordelijkheid, zorg daarom dat je het verzendbewijs en trackingnummer goed bewaard. 

Meld je retour binnen 14 dagen aan via info@boho-tiffin.com onder vermelding van je ordernummer, naam, adres en de reden van de retour. Vermeld tevens of het gaat om een retour of dat je het product wilt ruilen. Ruilen is alleen mogelijk tegen een complete Boho-Tiffin set. 
Hangers en Bags worden niet afzonderlijk geruild.

Het aankoopbedrag zal, nadat wij je order retour hebben ontvangen, binnen 14 dagen teruggestort worden op het rekeningnummer waarmee de bestelling is geplaatst.

Retouradres
Boho-Tiffin
Grassavanne 28
5658 EV EINDHOVEN

 

 

 

© 2015 - 2018 Boho-Tiffin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel