Hoe het allemaal begon…in 2015

Weg met de boterham met kaas en in met de voedzame ontbijtjes en lunch met havermout met vers fruit, yoghurt met gezonde granola, verse salades en homemade snacks met alleen maar goede ingrediënten. Chantal vertelt: “10 jaar geleden was echt een omslagpunt in mijn leven!”

Klaar was ik met de energie-dips en ik besloot me te gaan verdiepen in gezonde voeding en een gezonde levensstijl. En ik herken het, iedereen heeft een druk leven en we leven in een maatschappij waar iedereen zijn/haar agenda altijd net iets te vol gepland heeft. Intensieve studies, belangrijke carrières, je gezin en je sociale leven kosten enorm veel tijd en energie. En vooral het combineren hiervan. De oplossing? Prep your food and be in control!”

Perfect zou je denken, die geprepte maaltijden en gezonde snacks! Maar hoe kan het dan dat je iedere dag op je werk je zorgvuldig voorbereide en mooie lunch uit saaie en meestal kleurloze plastic bakjes staat te eten? Natuurlijk vergaat de wereld niet met deze saaie bakjes, maar wij kunnen wel wat aantrekkelijkers bedenken! En daarom zijn we op zoek gegaan naar een fashionable oplossing om ontbijt, lunch en snacks in mee te kunnen nemen. Chantal: “Ik bedacht, zocht en ontwierp en voilà: De Boho-Tiffin was geboren! Een traditionele Indiase lunchbox in een uitgesproken jasje met bohemian attitude die past bij my way (en hopelijk ook your way) of life.”

De in India met de hand gemaakte tiffins, gemaakt van duurzaam roestvrij staal (ze kunnen dus in de vaatwasser!), worden door ons stuk voor stuk met de hand voorzien van de aller mooiste en zorgvuldig ontworpen bohemian designs. Daarom is iedere tiffin uniek en kan het zijn dat niet iedere tiffin exact hetzelfde is.

Kies uit één van de acht prachtige prints en show jouw Boho-Tiffin voortaan op de fiets, in de trein onderweg naar werk, tijdens de lunchpauze op kantoor of tijdens een gezellige picknick in het park! Maak er iedere ochtend weer een feestje van om de drie stapelbakjes te vullen met gezonde bites. 'You are never out of fresh food... or style!'.

Hoe het even stopte… in 2022


Na het meest succesvolle jaar, besloot Chantal in januari 2022 te stoppen met Boho-Tiffin. Chantal: “Ik dacht, ik moet stoppen op mijn hoogtepunt. Ik luisterde naar mijn hart, het Boho-Tiffin vuurtje was gedoofd en het harde werken van de afgelopen jaren had behoorlijk zijn tol geëist. Het was mooi geweest, dacht ik…”

Intussen hadden we ons droomhuis gekocht, dus stortte ik me volledig in deze mega verbouwing en ik kon mijn creativiteit en liefde voor interieur echt kwijt in het project van de totale make-over van dit huis. Met een fantastisch eindresultaat! Toen de verbouwing af was, begon het bij mij toch weer een beetje te kriebelen, want ja: “het is toch zonde om er niets meer mee te doen” en het is altijd mijn zakelijke kindje gebleven. Plus de DM’s met liefde voor Boho-Tiffin en vragen over de tiffins bleven de afgelopen twee jaar binnenstromen op social media, wat voor mij een teken was om er weer voor de volle 100% voor te gaan!

We are back in 2024!

En ik kan jullie niet uitleggen hoeveel zin ik heb om weer aan de slag te gaan met Boho-Tiffin! Mijn creative ideeën slaan al maanden op hol, ik ben volop bezig met toekomstige samenwerkingen met de tofste designers (ik kan niet wachten op alle mooie nieuwe designs die in de toekomst gaan komen) en ik werk samen met een nieuwe leverancier in India die mij (en jullie) van tiffins met een nóg betere kwaliteit kan voorzien. Ik hoop mijn liefde voor Boho-Tiffin, een gezonde levensstijl en mijn voorliefde voor fashion en interieur weer iedere dag met jullie te mogen delen. I’M READY TO ROCK AND ROLL BABY!

Heel veel liefs en shop-plezier!
X Chantal