Ik ben Kelly, je kan me vinden op instagram als @kellyvangurp. Ik hou van koken en bakken en zeker als het eind resultaat lekker en zo “gezond” mogelijk is. 2 jaar geleden ben ik begonnen met een online sportprogamma. Dit progamma draaide niet om een dieet maar om het aanpassen van je levensstijl. Ik wou graag wat afvallen en wat strakker in mijn vel zitten. Dit is erg goed gelukt en ik ben erg trots op wat ik heb bereikt. Ik wou heel graag nog steeds lekker blijven eten maar dan op een verantwoorde manier, zonder veel calorieën, suikers en vetten.

Daarom heb ik voor jullie één van mijn lievelingsrecepten uitgewerkt, mijn:

roze signature wafels met bieten

Dit recept kun je gebruiken om zowel wafels als pannenkoeken te maken.

Wat heb je nodig:


-50 gram volkoren meel.
-65 gram Soja melk (kan eventueel andere melk kiezen)
-1 ei
-5 gram bakpoeder
-15 gram proteïne poeder (kan eventueel vervangen worden door meel, 5 gram)
-90 gram rode bieten (vers of uit pot)
-Een snufje zoetstof.

-Een klontje boter (om te bakken)

Wat moet je doen?


Stap 1:
Weeg de ingrediënten af en doe ze allemaal in een kom of keukenmachine. Mix alle ingrediënten goed door elkaar en klaar! Gemak dient de mens.

Stap 2:
Vet je wafelijzer/koekenpan in met boter. Doe een kleine hoeveelheid van het beslag in het wafelijzer. Kijk tussendoor even of het beslag al mooi de vorm krijgt van een wafel, maar probeer het wafelijzer niet te vroeg te open.

Ga je voor pannenkoeken?

Bak de pannenkoeken dan in een koekenpan goudbruin uhh roze-bruin! 

Geniet ervan!

 

Groetjes,

Kelly