16 porties 

Ingrediënten:  

Bodem: 75 gram kokosmeel, 10 gram psylliumvezels, 120 ml kokosolie (op kamertemperatuur) en 120 ml water, snuf himalayazout en wat druppels vloeibare stevia vanille.

Vulling: 30 gram pure chocolade (au bain marie laten smelten), 400 ml kokosmelk (uit blik), 60 ml kokosolie, 120 ml amandelpasta en wat druppels vloeibare stevia chocolade  

 

Stap 1

Zorg dat je plek hebt in de vriezer! Bekleed jouw bakvorm (23 cm) met bakpapier en vet de randen in. 

Stap 2

Doe alle ingrediënten in een ruime kom en kneed met de handen tot een deegbal. Druk deze aan op de bodem van jouw bakvorm. Zet de bakvorm in de vriezer, zodat het kan opstijven. 

Stap 3

Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine en maal tot een egaal beslag. 

Stap 4

Pak jouw bakvorm uit de vriezer en schenk de vulling op de taartbodem. Verdeel het gelijkmatig en zet de bakvorm in de koelkast voor 6-8 uur. Wanneer je het in de vriezer zet, is het sneller hard. 

Stap 5

Wanneer je een stukje wilt eten, haal je de taart 60 min. van te voren uit de vriezer. Snijd de taart in stukken met een mes die je even onder heet water afspoelt. 

Stap 6

Wil je een stukje meenemen in jouw boho-tiffin? Geen probleem, maar zet deze wel in de koelkast. Zo houd je je taartje het lekkerst.