Ingrediënten: 20 theelepel hazelnoot- karamelfrosting (http://www.veganflavours.nl/hazelnoot-karamel-frosting/ongeveer 2 theelepels per hartje), 50 gram pure chocolade (gesmolten) en eventueel wat discodip of nootjes ter decoratie. 

Stap 1

Pak een mal waar je de bonbons in kan maken. 

Stap 2

Doe ongeveer 2 theelepel frosting in het hartje en wanneer je alles gedaan hebt, zet je het in de vriezer. 

Stap 3

Smelt intussen au-bain-marie de chocolade. 

Stap 4

Leg een stukje bakpapier op het aanrecht en zet een taartrooster op het bakpapier. Haal de bonbons uit de vriezer en duw ze uit de mal. De bonbons leg je op het taartrooster. 

Stap 5

Wanneer je met de discodip of nootjes wilt versieren, zet deze dan klaar en werk snel. Pak met een theelepel chocolade uit het pannetje en giet dat over 1 bonbon. Versier eventueel met de discodip of nootjes. De chocolade wordt snel hard. Herhaal dit tot de chocolade op is. 

Stap 6

De bonbons leg je in een bakje en zet dit in de vriezer. Wanneer je een bonbon wilt eten, haal deze dan ongeveer 10 minuten van te voren uit de vriezer. In de koelkast bewaren kan ook. 

Stap 7

Wil je deze bonbons op het werk trakteren? Leg ze dan in jouw boho-tiffin en bewaar bij voorkeur jouw boho-tiffin in de koelkast op het werk. Ben benieuwd of je nog een bonbon mee naar huis kunt nemen!